Bemutatkozás

Üdvözöllek az oldalon!


Gyakorolni szeretnél? Jó helyen jársz!

Válaszd ki melyik évfolyamra jársz, majd kattints a témára amit gyakorolni szeretnél!

Vannak feladatok amiket az oldalon tudsz megoldani. Ezek kattintásra indulnak.

Azokhoz a képekhez, melyre nem tudsz kattintani az alatta lévő hivatkozást használd!

Remélem sok hasznos dolgot találsz itt.


Kedves matematikát tanító kollégák!

Remélem Ti is hasznosítani tudjátok, amit összegyűjtöttem.


Ötleteidet szívesen várom, hogy melyik témakörből szeretnél még feladatokat látni.


Játékok iskolába és otthonra a matematika és informatika világából!

 

 

“A matematika birodalma végtelen, amelyet senki sem ismerhet teljes egészében. Annyit tehetünk csupán, hogy a saját utunkat bejárva felfedezünk valamennyit e hatalmas szakterületből.”       (Tony Crilly)

Köszöntök minden kedves látogatót!

Nevem Szász Laura. 1996 óta tanítok matematikát. 2007 óta használom a számítógépet és aktívtáblát az óráimon. Készítek saját anyagot is különböző szoftverekben, amik internet nélkül is használhatók, de szivesen böngészek az interneten jó játékok, feladatok után.

Úgy gondoltam a kedvenceimet itt összegyűjtöm. 2015-ben készítettem első weboldalamat, 2018 végén öltöztettem új külsőbe és gondoltam át a formáját. Remélem ez is elnyeri diákok, szülők és kollégák tetszését.

Ezt az oldalt elsősorban tanítványaimnak hoztam létre, hogy az órán tanultakat otthon is gyakorolhassák a számítógép segítségével. A matematika legjobban a gyakorlással sajátítható el, amire a tanítási órákon személyre szabottan nem mindig van lehetőség. Otthon már csak a szorgalom kell ahhoz, hogy még több legyen a siker az órákon és a dolgozatokban. Szerencsére többször visszaköszön kollégáktól az oldalra való hivatkozás.

Az a tapasztalatom, hogy így célirányosan, témák és évfolyamok szerint szétválogatva a szülők és gyerekek is szívesen veszik elő ezt a gyakorlási formát. Kedvet kapnak az órán látott feladatokat újra végigcsinálni.

Azóta már informatikával kapcsolatos oldalakkal is bővült a kínálat. Ezek nagyban megkönnyítik az informatika óra munkáját.

Ha más is hasznosnak tartja és használja ezt az oldalt, annak csak Örülök.

A feladatok nagy része saját készítésű, egy része kollégák munkája, amit ezúton is köszönök. Az oldalt folyamatosan bővítve és frissítve szeretnék létrehozni egy ötlettárat. Várom a további ötleteket és esetleges kritikákat is.

Játékos tanulást kívánok!

Szász Laura

szaszlaura73@gmail.com